Om Oss


Med ett löfte om förträfflighet och kreativitet handlar Lars Wivallius klockor om den som har dem på sig, om elegans, enkelhet och framför allt respekt för hantverket. Som ett traditionellt företag lägger vi stor vikt på design, vår process, och använder vårt signalement av innovation och kreativitet för att ta fram de bästa armbandsklockorna, som är personifierade för att passa din personlighet och speciella nog att få andra att lägga märke till vad du har på dig.

Med små begynnelser är vår historia, precis som våra produkter, enkel men elegant, med en passion för armbandsur. Det som verkligen driver oss är ett mål att producera den perfekta skandinaviska designen för och åt alla. Sedan lång tid tillbaka har vi varit förälskade i vad en klocka representerar, om den stil den ger din personlighet, karisman du kan uppnå som resultat, samt elegansen som den utstrålar.

Genom att föra samman alla dessa olika element till ett så kan Lars Wivallius ge dig det perfekta armbandsuret. Vår Sthlm-kollektion är ett hantverk med precision och något väldigt vackert, i en klass med sin helt egen design. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med våra kunder för att skapa den perfekta klockan för just dem.

Tack för att du besöker vår hemsida i dag. Vi har samlat våra bästa designer på hemsidan och om du önskar mer information är du alltid välkommen att kontakta oss